Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most nekem lelki problémám...

Most nekem lelki problémám van? PLS HELP!

Figyelt kérdés
Szóval az van hogy valaki azt mondta hogy lelkiproblémám van és elég erőssen győzködött róla hogy valóban azom van. Mindezt azért mert meglátta a kulcstartómon a dögcédulát:P Kifaggatott elösször kitől kaptam stb mondtam megtetszett és én vettem. Erre elkezdi hogy lelkiproblémám van. Szinte már rrámakarta beszélni hogy azom van. Kicsit kételkedek benne mert szerintem nincs igaz elég szarul érzem magam lelkileg de sztem nincs problémám.A legjobb barátom szerint csak idegi problémám van mert beképzelek dolgokat... De nem olyanokat hogy látok dolgokat amik nincsenek is ott:D hanem hogy olyat hogy a barátnőm már tuti nem akar többet találozni velem. De ez valós beképzelés mert ti mire gondolnátok ha összejöttök egy lánnyan megvolt minden első csók utána mégegyrandi és aztán meg eltűnne? már 1hete nem halottam felőle msn-en nincs fent sms-re röviden válaszol hogy jól van ha én nem írok sms-t neki ősem ír ha nem hívom fel ősem hív. Mivel másik városban lakik ezért mindig megkérdem tőle hogy mikor tudunk találkozni de azt mondtja hogy nemtudja pedig nincs messze csak 10km és én mennék hozzá ki... Nah szal erről nem az jutna eszettekbe hogy nem akar többet találkozni veletek? de visszatérve eredeti kérdésemre szerintetek lehet leli problémám úgy hogy nemtudok róla?
2010. júl. 27. 08:20
 1/4 A kérdező kommentje:
jah bocs az kimaradt hogy 19f vagyok...
2010. júl. 27. 08:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs lelki problémád csak unatkozol. Ez nem idegi probléma csak csupán hiányzik. Mért nekem meg egy töltényhüvely van a kulcstartómon akkor már én is lelkileg sérült vagyok? Dehogy is csak tetszik. Nincs semmi bajod nyugi.
2010. júl. 27. 08:33
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ megnyugotam kicsit.
2010. júl. 27. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy az Europa Kiadó énekli: "Bevettünk mi minden dumát / viseljük a dögcédulát" - én is hordok dögcédulát, de én hivatalosan a katonaságtól kaptam, és nem hinném, hogy emiatt lelkibeteg lennék :)
2010. júl. 27. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!