Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erröl a...

Mi a véleményetek erröl a vérnyomásrol? 85/59 pulzus: 97

Figyelt kérdés
Álltalában alacsony a vérnyomásom,és a legalacsonyabb: 85/59 pulzus: 97..ez mennyire rossz, és befolyásolja az egézségemet? Érdekes, hogy ilyen vérnyomás mellett ilyen nagy a pulzus érték nyugalmi állapotmban..
2010. júl. 26. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
ez nem okés! holnap mindenképp menj dokihoz, de lehet hogy most kéne. főleg ha szarul is vagy. ne játsz ezzel!
2010. júl. 26. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Csoda,hogy elsz ilyen alacsony nyomassal.
2010. júl. 26. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg nem normális érték!

Hány éves vagy?

Ettél ma valamit?

Hogy érzed magad?

2010. júl. 26. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
alacsony, pulzusod viszont magas! nem normális, menj orvoshoz, kapsz gyógyszert ami majd beállítja neked!
2010. júl. 26. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
19 éves lány vagyok,ettem normálisan,nekem elég megszokott,h ilyen alacsony a vérnyomásom
2010. júl. 26. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is alacsony általában a vérnyomásom, és ennyire is lemegy néha, de akkor nagyon gyenge vagyok, mert ez már inkább csak egy teknősbékának megfelelő :) viszont kávé, vagy egy pohár bor esetleg segithet! A pulzust 65-85ig normálisnak tartják, 97 tényleg kissé magas. Az alacsony vérnyomás egészségesebb, mintha magas lenne
2010. júl. 27. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!