Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meddig fog tartani a műtétje,...

Meddig fog tartani a műtétje, meddig tartják kórházban?

Figyelt kérdés
Anyukámnak megrándult a válla, és elesett ami töréshet vezetett. Holnapra behívták a kórházba de csak szerdán műtik. Úgy volt, h nagy sár volt tolta a kocsit, és megrándult a válla és annyira fájt neki h elesett, bementek az ottani kórházba, csináltak röntgent és be is kötötték. ( ez Vácott volt). Mi Nógrád megyeiek vagyunk, és majd mennie kell S.tarjánba.
2010. júl. 26. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Műtét max egy óra altatással, aztán legkésőbb másnap este ki is hajítják a kórházból:P nem vicc.
2010. júl. 26. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Vácon nagyon jó sebészet van, inkább ott kellett volna műttetnie magát.
2010. júl. 26. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Az én apámnak a szalag szakadt el a válában és látszott a csont. Péntek este történt és vasárnap bement a kórházba..szerdán haza is jött. A műtét 1 óra körül volt
2010. júl. 26. 22:11
 4/9 A kérdező kommentje:
De, az nem is ment volna, mivel.. hát nem tudom, nem is oda tartozik (tartozunk) meghát oda nem birtunk volna mindennap fölmenni. Nem beszólni akarok meg semmi, de nem ezt kérdeztem. Sajnálom.
2010. júl. 26. 22:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Oh, köszi! Amúgy augusztusba mennének Ciprusra repülővel, felengednék őt?
2010. júl. 26. 22:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Hála nem kellett neki megműteni, mert helyén van a csont. Majd pénteken megy controllra, de ha elmozdul akkor sajnos műtét. :S
2010. júl. 27. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor felengedik majd, és örülök, hogy nem lett komolyabb baja mint apámnak.
2010. júl. 27. 13:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem nem lesz semmi más. Ez is épp elég nagy probléma számára, számunkra annyira nem. Pékségben dolgozik, így egy darabig nem is mehet....
2010. júl. 27. 17:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát meg kellett műteni mert 5 mm eltérés volt. Megszegecselték neki, most azt mondja nagyon fáj, és el is hiszem. Drág aDr. Sütő Gellért azt mondta h ő, ez semmi, csak ne mozogjon vele. A háziorvosa felküldte a Sportkórházba ott megműtötte Dr. Fröhlich és másnap haza is engedték. Kedden műtötték. 17-én megyünk majd varratszedésre. Tornáztatja ahogy mutatták, meg pihen.
2010. aug. 6. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!