Barack20 kérdése:
Éjszaka is eltörhet a haj? Jó tudom persze bárhogyan, de a sok forgolódástól jobban?
Figyelt kérdés
Ilyenkor ajánlatos össze fogni a hajat ha aludni készülünk?2020. ápr. 6. 22:22
1/5 anonim válasza:
Nem a hajgumit pont hogy jobban töri
2/5 anonim válasza:
Nem igaz, amit az első mond.
Évek óta van minimum hátközépig érő hajam (sokszor megnő derékig is, mielőtt visszavágatnék belőle), és a forgolódástól baromira tört régen. Rájöttem, hogy jobb összefogni alváshoz, azóta szinte semennyire nem törik. Lazán kell összefogni, és akkor nem töri a gumi.
3/5 anonim válasza:
Nekem a hajgumitól van benne egy jó kis törés de oké legyen igazad, nekem alvással sose volt gondom mondjuk lehet csak mert alapból vastag és nem túl sérülékyen meg lehet azért is mert nem használom párnának a hajam
4/5 A kérdező kommentje:
Nem kell attól használni párnádnak a hajad xddd
De egyébként nekem is törik az alvástól, ahogy forgolódom, nekem ilyen a hajam,és kész.
2020. ápr. 7. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!