Mitől ilyenek a fogaim? Pár napja lett ilyen, bárhogyan sikálom fogkefével nem jön le! 13 éves lány vagyok, nem iszom és nem is cigizek.
2016. márc. 9. 18:39
1/9 A kérdező kommentje:
Az még lemaradt hogy napi 2x de van hogy 3-4x is mosok fogat!
2016. márc. 9. 18:43
2/9 Trafó1 válasza:
Gondold át mit kezdtél el enni inni csinálni 3-4 napja, vagy lecserélted a fogkrémet?
3/9 A kérdező kommentje:
Fogkrémet nem cseréltem, ásványvizen és napi 2 kakón kívűl mást nem iszok :D, enni meg annyi változott hogy megetemm egy nagy csomag szotyit, asszem 800g-osat.
2016. márc. 9. 18:50
4/9 A kérdező kommentje:
*megettem
2016. márc. 9. 18:50
5/9 anonim válasza:
Arra azért ügyelj hogy ne közvetlen evés után moss fogat mert olyankor a szájban még emésztő sav van ami amugy természetes tisztìtàst is végez.és asszem marhat is, nem jo rögtöb mosni. Valszeg felborult a védrkező képessége a szájüregednek. Vagy megsérült a fogzomànc
6/9 A kérdező kommentje:
Evés után szoktam várni fél órát, és a nyelv piercingtől megsérülhet a fogzománc? Mert szoktam vele játszani és mondták már hogy megsérülhet de nem hiszem.
2016. márc. 9. 20:00
7/9 anonim válasza:
Mégis miféle zugpiercer rak be egy 13 éves lánynak piercinget??
8/9 A kérdező kommentje:
A Westend Tattoo és Piercingesnél, de ezzel nem értem hogy mi a baj? Ezen kívül van még kettő, egy Spetum meg egy Side Labret, és van fültágítóm is, csak azt nem értem hogy másoknak mi ezzel a baja.. Ha nekem ez tetszik akkor ez van, és nem lesz tőle amúgysem semmi bajom na mindegy, nem ez volt a kérdés..
2016. márc. 9. 20:59
9/9 anonim válasza:
lehetséges okok:
- fémpiercing bántja a zománcot
- fogkő
- elszíneződés
- emésztőszervi probléma (jelzés, hogy változtass az életmódon)
- antibiotikum hatása (nálam lepedéket okozott közvetlenül fogmosás után is, mivel megzavarta a száj baktériumait)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!