Doktor véleménye a vírusra, hogy túl van reagálva?
Nem... ha nincs veszélybe a munkád akkor ne terjeszd a kórt feleslegesen.
Mi a munkád? Mennyire van gondban?
Sokakat egyszerűen kirúgnak ha nem járnak be.
Úgy gondolom, hogy dolgozni el kell járni, nem állhat le teljesen az élet. Minimalizálni kell a kontaktot és kész. Ez a munkaadók feladata is. Feleslegesen nem kell tömegbe venni, és az idős rokonokat nem kell látogatni.
Szerintem is túllihegték a dolgok, és pánikot keltettek a lakosságban. Tény, hogy az elhunytak 99%-a krónikus beteg, és közel felüket egyszerre több krónikus betegség is sújtotta, ezen kívül pedig 60 év felett nő még nagyon a kockázat.
Én 36 évesen egyáltalán nem tartok a fertőződéstől, mert tisztában vagyok vele, hogy minimális kockázatot jelent. Nem nullát, de nagyon keveset. De ugyanúgy bármelyik nap bármiben meghalhatunk. A közlekedés is rohadt veszélyes, mégis autózunk
Ennek ellenére az előírt rendeletet betartom, de nem ülök egész nap otthon. Eljárok kerékpározni és sétálni egyedül vagy a barátnőmmel, és ennyi. A többi rokonnal telefonon, interneten tartjuk a kapcsolatot, és ez húsvétkor is így lesz.
#17, Ma csak rekordmennyiségű ember halt meg.
Nézd meg a környező országokat, nézd meg a hasonló esetszámú országokat
1-5-15 halott kb.
Ebben is vezetünk, ezért lehet már kb 5-8000 beteg minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!