Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt érhető el...

Mennyi idő alatt érhető el változás ilyen módszerrel? És milyen változtatást ajánlanátok még?

Figyelt kérdés

Egy hete elkezdtem napi szinten testmozgást végezni, tehát mondjuk minden nap tornázok kb 15-20 percet, ezen felül sétálok/biciklizek/korizok minden nap legalább 5km-t, az étrendem is igyekszem egészségesebbé formálni. Most nagyjából 172cm és 70kg vagyok. A célom nem az lenne hogy sokat fogyjak, inkább átalakulni szeretnék. Mit ajánlanátok még, és ha ezt folytatom az ér valamennyit, vagy semmi változás nem lesz?

18/L

2020. ápr. 4. 01:35
 1/1 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól csinálod. Hasonló cipőben voltam mint te és 1 hónap alatt is már simán látszott rajtam a változás. Az fontos hogy jól is étkezz, válts át egy egészséges életmódra! Azonban ha már kevesebb kiló leszel akkor még több edzést kell bele vinned ahhoz hogy eredményt érj el. Én a helyedben a kalóriákat is számolnám, nagyon sok múlik rajta!
2020. ápr. 4. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!