Honnan lehet megtudni teljes bizonyossággal, hogy kaptam-e BCG oltást?
Gyermekkori eü kiskonyvbol vagy nem tudom taj szám alapján fent e van a rendszerbe.
De am ha van valamelyik karodon oltás hely, kör alakú heg akkor az biztosan a bcg oltás helye, mert csak annak marad nyoma
Olaszország, Hollandia, USA, Belgium és Libanon adatait használta fel a papír ami írt erről és még nincs is hitelesítve.
Remélem látjátok mi ezzel a probléma. Olaszország és USA irreleváns mivel ők NEM intézkedtek időben, arról nem is beszélve, hogy mindkét ország teli van túristákkal + USA teli van zsúfolt nagyvárosokkal is.
Hollandia sem hozott normális intézkedéseket de azért nem voltak olyan idióták, mint a fentebb említett országok.
Szóval marad Libanon és Belgium, az ő intézkedéseikről nem tudok sok mindent, szóval lehet a tőlük nyert adat hasznos.
Azt nem is említem, hogy a legtöbb BCG oltásos országban nem tolták full retardba a politikusok és legalább intézkedtek időben.
Forrás:
- [link]
#2 #3 Az életkor alapján nem jó, mert a személy 54 előtt született, tehát vagy kapott vagy nem.
Az oltáskor kapott heg tudtommal sokaknál eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!