Magas vérnyomást hogyan elhet lecsökkenteni viszonylag gyorsan?
Ma 18-ig kell eladnom a matekleckét, amiből van 5 feladat, de minden feladat kb 1,5 oldal. Iszonyat ideges vagyok, ha nem sikerül valami legszíveseben összetépném a füzetet. Folyton elrontom, még a másolós résznél is a felét teleírom hibával, NEM BÍROM!!!!
Nem tudom mennyi a vérnyomásom, de feltételezem, hogy nagyon magas. SÜRGŐSEN le kell vinnem. Milyen megoldások vannak? max 30 percen van rá...
nincs vérnyomáscsökkentőm. Hiába megyek el zuhanyozni, utána rettentően fog dobogni a szívem, telejsen felesleges. Az a baj, hogy olyan ideges vagyok ,hogy nem tudok gondolkozni.
és a magas vérnyomás miatt szívdobogás érzésem is van, ami már évek óta tart, szóvak már évek óta sík ideg vagoyk. nagyon diegesít, hogy minden egyes dobbanását érzem és hallom. Megőrülök!!!
NEM a vérnyomásod magas, csak egyzeüen ideges vagy.
HA netán beszednél gyógyszert rá, akkor egyrészt rosszul lennél, másrészt meg tönkreteszed a szervezetedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!