Szerintetek 14 évesen a 173 cm-hez jó a 60 kiló?
hát talán ha leirnád hogy miféle vagy
lány vagy fiú akkor biztosabbat tudnánk mondani
Én 17/F vagyok 183 cm 60 kiló, de kb. az összes izomagynál egészségesebb az biztos... a vérképemmel mindig példálóznak annyira tökéletes, azt mondják mindig a dokik alig látnak ilyet
erről ennyit. Ha 50 kiló lennél, és nem lenne semmi bajod, az is tökéletes lenne, mi az hogy jó? A lényeg hogy egészséges légy.
a másik meg hogy ha valaki sovány azt mondják nem egészséges a súlyod egyél állandóan csakhogy hízz, kérem szépen az állandó zabálás mindenfélét az egészséges? Lehet valaki 180 centi 50 kiló is genetikailag, ha jó a vérképe akk egészséges, az egészség nem két számon dől el.
10.40: Alapvetően igazad van, de azért van egy alsó határ, ami alatt már kóros és pusztító a soványság. De a kérdező még messze nincs ebben. Az 50 kiló viszont már erősen gyanús lenne. Egyébként az nem olyan nagy kunszt, hogy tizenvalahány évesen jó a vérképed. Én ahogy az előbb írtam 48 vagyok, és nekem is teljesen jó. Viszont a kortársaim zömének már van minimum vérzsírproblémája, soknak más is.
10.28: Szó sincs itt anorexiáról, az nem ez a kategória! De egyébként nyugodtan irigykedhetsz.
Nincs semmilyenféle alsó határ...
Ha egészségesen, megfelelő mennyiséget táplálkozik, és kivizsgálások negatívak akkor mindegy hány kiló, akkor genetikailag olyan.
Én voltam alig 55 kiló is 183 centihez, csak sportolok és azóta jött rám néhány kiló, de akkor is ugyanolyan egészségen megvoltam mint 60 kilósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!