Mitől van hasmenésem?
Nem ettem semmi különöset, minden nap ugyanazt eszem majdnem. Ma pl natúr joghurtot, almát, zabkasat, es rántottát ettem. Egesz nap jol voltam, aztan egyik percrol a másikra elkezdett gorcsolni a hasam nagyon, hányingerem lett es hasmenesem.Nem is voltam hazon kívül mar szombat óta szóval nem hiszem hogy rlkaptam valamit, akkor a családdal is ez lenne. Neha rám jönnek ilyen hirtelen görcsök es olyan erzes mintha valami szívná belülről a szerveimet máshogy nem tudom leírni sosem volt meg velem ilyen, és olyankor mozdulni nem tudok. Meg mindig nagyon rosszul vagyok, gyógyszer meg ilyen problémára nincs itthon. A menstruációm fél hónap múlva esedékes, igy azzal sem tudom nagyon kapcsolatba hozni.
17/L
Lehet ételallergia/intolerancia, ezek bármikor kialakulhatnak, vagy vírus (most van egy ilyen hányós/hasmenős is). Gondolom nem egyedül élsz, más is hazavihette.
Próbálj meg az étrenden változtatni, ne minden nap ugyanazt edd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!