Előidézhet-e a Mitralis Prolapsus szívrohamot?
Én válaszoltam reggel is neked.Én is a tünetesek közé tartozom sajnos!Gyakran van mellkasi fájdalmam,nyomó,szúró érzésem,ritkán kihagy a szívverésem,aztán hirtelen úgy elkezd verni,hogy szinte látszik ruhán keresztül a dobogás!Nagyon megijeszt,és félelmetes érzés.Ilyenkor be szoktam venni egy Xanaxot,ha módomban van lepihenek,bár sajnos ez kivitelezhetetlen ha munka közben érkezik...
Legfőképp időjárási frontoknál ijesztget ez,mint ma is(kettős front van),már reggel szúró mellkasi fájdalommal keltem..
Hát igazán megbarátkozni evvel szerintem sosem fogunk...
De egy kis bíztatás:a dokim azt mondta,majd ha idős leszek megszűnnek a kellemetlenségek,mert elkezdünk meszesedni,így a billentyű is,így már nem lesz olyan renyhe.Hááát....akkor van remény,hogy az életünkből úgy 10 évet úgy élünk majd le,hogy minden happy....Bár nem hiszem,hogy a járókeret fölött görnyedve,csontritkulással,magasvérnyomással ezt túlzottan pozitívan élem majd meg....:))))
Na de azt mondják a pozitív hozzáállás nagyon fontos!Tehát:Tartsunk ki!!!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!