-Ha nem is kijárási tilalom, de lesznek szigorú intézkedések, pl boltba korlátolt számú ember mehet be. Bezárnak mindent kivéve a gyógyszertárakat és élelmiszerboltokat.
2 hét múlva:
-Kijárási tilalom, vagy ahoz hasonló intézkedés, pl csak maszkba lehetsz az utcán vagy valami ilyesmi.
3...4...5...hét:
-Remélhetőleg 5. hétnél egy tetőzés, vagy már előbb.
Persze ez csak szerintem alakul így, én valahogy ezt tartom valósnak.
2020. márc. 22. 00:19
7/10 anonim válasza:
4 hetes időtávban csak a helyzet romlására számítok. Talán 2-4 hónap múlva leszünk túl a nehezén.
2020. márc. 22. 08:10
8/10 anonim válasza:
Én nem tudom mit gondoljak és ez a legrosszabb. A bizonytalanság. Anyummal azt beszéltük minimum 2 hónap amíg elkezd lecsengeni. Addig gazdaságilag nagyon meg fogjuk sínyleni. És hát szerintem kb 100 halott lesz addigra, de reménykedjünk hogy kevesebb, minnél kebesebb 💞
2020. márc. 22. 09:35
9/10 szamo77db válasza:
Bennem ezek a sajtótájékoztatók is csak fokozzák a félelem érzést. Nem szégyellem: én félek!
2020. márc. 22. 16:25
10/10 gungasam válasza:
Nálunk a majré miatt sokkal nehezebb dolga van a vírusnak. Ezért talán kevesebb lesz a beteg és kevesebben dobják el a kanalat mint az olaszoknál.Ugyanezért jobban elhúzódik valószínűleg.Hacsak valaki nagy hülyeséget nem csinál, ami sanszos nálunk. Például bemegy egy idősek otthonába fertőzötten, vagy többe is...esetleg nem is szándékosan fertőz hanem a munkaköréből kifolyólag járja ezeket a helyeket. Azért sanszos a hülyeség nálunk, mert nálunk a korrupció miatt mindig van egy rakás kivételezett....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!