Mitől fáj a bal karom?
Figyelt kérdés
Erős nyomást érzek már vagy 20perce a bal karomban.
Inkább fentebb és folyamatosan nyom,nehéznek érzem.
Félek,hogy valami szívvel kapcsolatos,nagyon meg vagyok ijedve!!!
2010. júl. 25. 20:38
1/9 anonim 

válasza:

légszomjad is van? halálfélelem? ezek anginás tünetek, vagy szívroham tünetei is lehetnek akár
2/9 anonim 

válasza:

Szerintem magas a vérnyomásod... Ha tudsz nyiss ablakot és kicsit feküdj le... Könnyen lehet, hogy rád jobban kihat az időjárás változás...pár napja még 35-38 fokok repkedtek most meg 20 is alig van.
3/9 A kérdező kommentje:
igen halálfélelmem is van ,de régen volt egy pánikrohamom és most nem tudom eldönteni,h a halálfélelem az most az -e.
De a kar fájdalom az egyértelműen nem!!
nagyon nyom. és nehééz.
2010. júl. 25. 21:08
4/9 A kérdező kommentje:
Ja és pár napja voltam EKG-n ahol minden rendben volt.
2010. júl. 25. 21:10
5/9 A kérdező kommentje:
Mellkasom amúgy nem fáj. kicsit a tarkóm.
2010. júl. 25. 21:11
6/9 anonim 

válasza:

az még nem jelenti azt, hogy most is minden rendben van. szernitem hívj orvost, főleg, a halálfélelem miatt. inkább jöjjön egyszer feleslegesen ki a doki, mint túl későn.
7/9 A kérdező kommentje:
nemtudom mit csináljak mert szóltam apukámnak ő meg mondta h ne idegesítsem őt ezzel ,meg hogy ne járjak bulizni és akkor nem lenne ez......
most mit csináljak??
nyugodjak meg??
2010. júl. 25. 21:16
8/9 A kérdező kommentje:
20éves vok amúgy
2010. júl. 25. 21:17
9/9 A kérdező kommentje:
És nyugalmi állapotban jött elő. nem végeztem semmi megerüöltetőt. mit csináljakk???
2010. júl. 25. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!