Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet vége a covid-2019...

Hogy lehet vége a covid-2019 járványnak Kínában?

Figyelt kérdés

[link]

Itthon eddig mindenhol azt olvastam, hogy amíg a lakosság 60%-a nem szerez valamilyen módon védettséget ellene addig terjedni fog. (védettséget meg oltással vagy megbetegedéssel lehet szerezni de oltás még nincs)

Kínában a hivatalos számok szerit 80 ezen betegedtek csak meg, ez még ha csak Wuhant nézzük akkor is csak a lakosság kevesebb mint 1%-a. De még ha Wuhanban ki is alakult volna egy védettség, mert csomóan elkapták de nem lett semmi bajuk akkor is azok akik még betegek náluk simán tudnak olyan területeken fertőzni ahol még nem tarolt a vírus.

2020. márc. 19. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
A lakosság nagyobb része nem is fogékony a vírusra, így velük se tud terjedni a vírus.
2020. márc. 19. 16:34
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 erre valami forrás? Mert eddig én úgy olvastam, hogy mindenki elkaphatja csak épp a szervezetben okozott kár változik annak függvényében, hogy milyen az egészségügyi állapotod.
2020. márc. 19. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:
72%
Ugyan, egyrész elég, ha valakinek csak nátha szerűen jön elő, úgyse fog orvoshoz menni. Így borul is a statisztika. Másrészt az influenzát se kapják el az emberek évente többször.
2020. márc. 19. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!