Szerintetek mikor lesz vége a koronavírus járványnak?
Remélem minél hamarabb.
Úgy van ez hogy az ember eleinte örül hogy hú de jó nincs suli meg szakkör és stb, megvan a varázs 1-1,5 hétig, de aztán elég hamar kiderül hogy nem tudsz otthon semmit csinálni, kiolvasod az összes könyved és még venni sem tudsz újat, nem lehetsz barátaiddal, egyes tanárok kihasználják a lehetőséget hogy minél hamarabb bevasalják rajtunk a lemaradásokat, szóval ja. Nálam legalábbis így volt😅
És látjátok, azóta eltelt úgy másfél év, nem lett vége. Nem is lesz. A szüntelen rettegésben tartással, erre hivatkozva bármilyen intézkedések meghozhatók, no és csilliárdos üzlet. Oltásbiznisz, stb. Gondolj bele, jelenleg a világ negyedét leoltották vagy kétszer is, milliárdnyi emberen mennyi pénzt keres ez a néhány oltóanyaggyártó cég? Csillárdos üzlet. A maszkokon, fertőtlenítőkön, teszteken... A világtörténelem legnagyobb biznisze. Miért akarná bármely érdekelt, h vala is vége legyen? Miért akarnák a politikusok? Lényegében királyként uralkodhatnak, bármit megtehetnek, és bárki szót emel, az elnyomható, hiszen míg a veszélyt fenn van tartva, veszélyezteti az emberek életét a lázadó hangadó. Tudod mikor lesz vége? Majd amikor úgy döntenek az érdekeltek, vagy mikor a nép azt szeretné, h vége legyen, és ezért hajlandó
lesz félretenni önös érdekeit, rettegését, feláll, kiáll az utcán egyként világszere. Majd akkor. Egyébként ahogy pl Hágában (az emberi jogok ikonikus helyszinén) a tüntetőket gumibottal és vizágyúkkal térítették vissza a rossz útról a rendfenntartók, januárban vagy februárban a hidegben. Demokrácia? Ugye? És nálunk? Siralmas.
Időutazó vagyok, eddig úgy tűnik hogy 2022 végére nem lesz korona.
Na ez nem így lesz szerintem. Most az internet fel van kapva azzal, hogy itt az omikrón és ez a járvány végét jelentheti. Pedig szerintem még ki fog tolódni 1-2 évig, ha 2024-re nem javulna akkor meg mondhatjuk, hogy örökké ez lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!