Sápadtságra tk valami jó praktikát?
*ja de egyébként nem mindenkinek működik a szolárium. Egyszer egy fiú osztálytársam elment szoláriumba (nem a fiú a lényeg, csak érdekességként írtam); és nem lett semmivel se barnább, ellenben napokig olyan "rákvörös " volt a színe; mert ő ilyen típus.
Ja és még tudod, van ez a, nemtom, mi a neve; ilyen szolárium-spray; el kell menni valahova időpontra, ott beállsz valahova, ott lefújnak valamivel, utána meg van adva, hogy meddig kell ott úgymaradnod; és akkor addig úgymaradsz; és utána le lehet szedni, vagy lehet rádszárad, nem tudom, és akkor ez elvileg alapjáraton fehérbőrűeknél is eredményezhet tartós barnaságot. Egyszer láttam róla egy videót. Ilyenekre keress rá szerintem, hogy barnuló-szalon, meg ilyesmik. De egyébként még az emésztésed is lehetőleg legyen rendben, mert pl ha van ilyen két "zsákocska" az arcodon a szemed alatt, az esetlegesen utalhat végbél, vagy milyen problémákra, lehetséges, hogy attól is lehetsz sápadt; csinálhatsz a szobában is olyan mozgós gyakorlatokat ott a szobában ilyen csípőkörzések, meg izegsz-mozogsz-dülöngélsz jobbra-balra, ahogy jól esik. És akkor azzal ott pl átmozgatod a szerveidet, az emésztőrendszeredet. Szal ilyen apróságokhoz pl nem kell ugrálni, tehát emeletesházban is lehet; csak tényleg ilyen törzskörzéseket, meg efféléket csinálsz ,ahogy jól esik. De tényleg egyébként össze-vissza is mozgathatod magad; ha az esik jól. Csak mozogj. Ha esetleg emésztésed miatt van, akkor egy bögre vízbe egy csöpp ecet megivása is segíthet szerintem. (nem vok doki h ennyit írok , csak gondoltam hátha jól jön esetleg)
barnító spray szalon
UV-mentes - Barnító fújás
barnító spray házilag
Vízálló barnító spray házilag: nyári szín pillanatok
Barnító spray házilag, teából
Önbarnító kisokos
Egzotikus barna szín, házi barnító segítségével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!