Valaki házi "praktikát" vagy nem vényköteles kenőcsöt fitymaszűkületre esetleg?
Elég kényes ez a téma számomra ez által nem szeretnék addig orvoshoz menni ameddig látok rá lehetőséget hogy itthon xxx praktikával segítsem a tágulást!
Köszönöm előre is a segítségeteket!
az lesz a kényes téma, ha mindenféle házi praktikát próbálsz, és semmit sem fognak érni, te meg ott kínlódsz a fájdalomtól.
fontos a péniszed? igen? akkor ne bízd magad kétes "házi trükkökre" és hasonlókra.
az urológus szakorvos szakember, látott már ilyen esetet, nem is egyet, nem is kettőt, hanem jóval többet. neki az tök normális, hogy neked valami bajod van - neki az a dolga, hogy megvizsgáljon és megoldást keressen, meggógyítson. ennyi.
kérj egy beutalót a háziorvosodtól a helyi urológushoz és menj el. nem játék!
Amennyiben orvoshoz fordulnál,a háziorvost hagyd ki.
Az csak egy felesleges kör lenne,mivel az urológiára
nem kell beutaló,legfeljebb időpont .
Egy vizsgálatot mindenképp megér,ha házilag is megoldható
erre is ad tanácsot.Volt már erre is példa .
1. bemész gyógyszerárba, vásárolsz egy szikét hazamész és levágod.
2. beledugod két ujjadat majd szétfeszíted reccsenésig.
3. esetleg a hőtágulás elvét kihasználva egy izzó vasdarabbal kitágítod...
persze ezek mindegyikének szintén orvos, és sokkal cikibb magyarázkodás lenne a végeredménye...
na, ha nem háziorvoson keresztül kell csinálni, hanem beutaló nélkül is el tudsz menni, az a legjobb. :)
(én voltam, aki a háziorvost mondta. nem tudtam, hogy ő nem kell hozzá. mondjuk az én orvosom olyan, hogy bárhová beutal, ha kell, nem faggatózik, rábízza a szakorvosokra a dolgokat, mondván az egészség a legfontosabb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!