Kifőzdéről hozok kaját, ma a fertőzés miatt magamnak kellett beleönteni a kaját az éthordóba. Szabályos ez?
Kezdem ott, hogy mizofób és tisztaságmániás vagyok, pszichés eset, tehát lehet nem kapok választ.
Eddig a kiosztós csaj merőkanálal merte bele. Most nem érhet az éthordóhoz. 3 tányérba adta az átöntendö kaját. De előttem voltak vagy 4-en abból egy tutti nem mosott kezet ma, éreztem. Ugyan úgy öntötte mint késöbb én. Ez nem fertőzőbb? Én alkoholal lefertőtlenítem az éthordót. De már évek óta.
Most itt vagyok a kaja mellett és nem merem megenni.
(persze telefon haszálata után kezet mosok).
Ha valóban tisztaságmániás lennél, akkor nem egy koszlott kifőzdéből vennéd a kaját, amibe bármelyik konyhás beleköhöghetett, tüsszenthetett stb....
Ha magadnak főzöl akkor nagy eséllyel tudhatod, hogy mit is eszel.
(Dolgoztam vendéglátóban.)
Oké, te tudod.
Sajnos hamarosan jönnek a tömeges megbetegedések, és sok ember akkor kezd majd csodálkozni, ha a közeli kapcsolatából is lebetegszenek majd egy jó páran és olyanok akikről nem is gondolta volna.
Azután persze -a terjedési logika szerint- ő következik majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!