Lehet egyedül bringázni néha egy órát a koronavírus miatt most a napokban-hetekben?
Inkább, mint, hogy tömegközlekedj
Annyi, hogy fertőtlenítsd a markolatodat is, ahogy és amilyen gyakran csak tudod:)
És kerüld el biciklivel az esetleges tömegeket :D
Persze! Sőt ajánlott is.
Nyugodtan tekerj egyet... a vírus csepofertőzéssel terjed, de szabadtéren hamar inaktiválódik és kvázi nulla az esélye hogy elkapd ha bicajozol.
Nagy tömegbe azért ne hajts bele :)
Én pont ezért javítottam meg egy barátom biciklijét, mikor még csak a szomszéd országokban igazolták a vírus jelenlétét. Sokkal biztonságosabb, mint a tömegközlekedés, és sokkal több fér el belőle a városban, mint autóból.
Ha sportolni mész, szerintem akkor is ok. Mármint amíg nincs kijárási tilalom, addig. Persze légy óvatos, mert biciklibalesettel is lefoglalhatsz egy intenzíves ágyat. Kerüld itt is a tömeget, lehetőleg kifelé indulj a városból, ha a szélén laksz stb., meg gondold át, hogy a biciklid alkatrészeit más emberek összefogdossák-e. Van olyan ország, ahol a kijárási tilalom alól kivétel az, ha sportolni mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!