A házi karantén ideje alatt a családnak is kötelessége karanténban lenni?
Figyelt kérdés
Ha külföldről hazaérkező családtag házi karanténba vonul, akkor a családjának is átadhatja a betegséget, de arról mégsem találtam infót, hogy a család attól kijárhat-e.2020. márc. 16. 22:06
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Épp ezért sokat nem is ér... hazahozod, lefertőzöd a családot. Azok kijárnak és elviszik munkahelyre stb...
Már rég mindegy szerintem..
4/5 anonim válasza:
Egyik ismerősünk ma jött haza külföldről.A szobájába vackolta be magát, puszi, ölelés minden nélkül.A szülei a szobaajto elé teszik le a kaját.Ezt tervezi csinálni 2 hétig.Igy elvileg minimális a kockázat.De a szülei akár a boltban is elkapják már..
5/5 anonim válasza:
4
Legalabb van 2 furdoszobajuk? Mert ha nincs, akkor annyit er mint halottnak a csok.
En is kulfoldrol fogok hazamenni, de el sem tudom kuloniteni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!