Tüdőgyulladáskor fáj a tüdő?
Kicsit parázok a korona miatt, hipochonderként meg pláne. Viszont most szombat óta olyan érzésem van, mintha valami váladék lenne a torkomban, csak nem tudom felköhögni. Vettem be ACC-t, iszok sokat, de mindig ott az inger. Nem jön fel a váladék annyira, hogy ki tudjam köpni, csak érzem, hogy folyamat nyelem.
A tüdőm nem fáj, nem vagyok lázas, nem vettem észre, hogy nem tudnék normálisan levegőt venni, csak van egy ilyen inger vagy "feszítés", ami lehet attól is, hogy köhögök, nem tudom. Folyamat krákogok, idegesítem magam.
(És amúgy eddig felnőttkoromban 2x voltam lázas, megfázni nem szoktam, úgyhogy parázok.)
32 vagyok, magas vérnyomásom van, de kezelik, és januárban voltam kardiológusnál kontrollon, (ultrahang, 24 órás gép), azt mondta, a helyemben dicsekedne az EKG-mal, olyan szép. :)
Csak ahogy írtam, nem szoktam beteg lenni, és ezért ijesztő nekem, hogy pont most.
Köszönöm a válaszokat.
:D
Nem vagyok Hajni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!