Orrspray függőség ellen?
Sziasztok!
Negyedik hónapja használom az orrsprayt. Azt tudni kell hogy már kis korom óta sose veszem “teljesen” szabadon a levegőt, asztmás is voltam meg minden bajom volt, viszont konkretan eldugulva csak náthakor volt az orrom.
Elejen azt hittem csak elhúzódik a nátha... Rhinosprayt használtam, eddig mindig max két hét alatt vége lett a nathamnak most viszont mindig visszadugult az orrom. Vettem tengervizes orrsprayt de mintha attól csak rosszabb lett volna...
Próbáltam letenni, dr már a sírás kerulgetett éjjel annyira el volt dugulva és nem tudtam aludni, egész napra kihatott ez és koncentrálni se tudtam a munkahelyen.
Jelenleg nem tudok orvoshoz menni ilyennel nyilvánvaló okok miatt, pedig olvastam hogy talán a szteroidos orrspray segítene. Tényleg segít? Felírja az orvos ha kérem?
Amíg ehhez nem jutok hozza, mit javasoltok? Olvastam gyógynövényes parnarol... az működhet?
Köszönök minden segítséget.
18 éves vagyok. Évekig csak úgy tudtam elaludni hogyha használtam orrsprayt.. Szintén rhinospray... Nagyon hamar rászokik az ember. 1 hete döntöttem el hogy jó, most abbahagyom. Egyrészt mert k..rva drága, másrészt meg teljesen szétcseszi a nyálkahártyát. Mindent próbáltam már. Gyógynövényes párnát is. Semmit sem ért. Egy hatásos módszer van, azt mondják. Ha egyik napról a másikra elfelejted. Lesz 2-3 álmatlan éjszakád, amikor azon fogsz kattogni hogy úristen nekem most azonnal kell, de légy erős, bírd ki.
Kitartás! Nekem összejött!
Szia!
Örülök hogy neked sikerült! És tényleg pár napon belül osszejott?
Én attól felek hogy ha leteszem, nem lesz jobb még egy hét múlva se 😖 nagyon nem bírom elviselni ha nem tudok aludni és felek ettől.
De sajnos én is úgy látom nem lesz erre más megoldás. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!