Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Barátaim lenéznek mert fertőtl...

Barátaim lenéznek mert fertőtlenítőt szeretnék venni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerettem volna venni fertőtlenítőt erre kiröhögtek és kiközösítettek, hogy mekkora idióta vagyok hogy bedőlök a kormánynak. És hogy én is agymosott fideszes vagyok, ne is menjek ki velük többet. 30 körüliek vagyunk

2020. márc. 14. 23:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! Nem foglalkozok velük, de eléggé érdekes volt. Holnap akkor megnézem a boltokban hát ha van még. Ja és azt is megkaptam már, hogy ez a folyamatos tisztasági mánia ez kényszerbetegség és hogy én tisztaságmániás vagyok :D Értitek mert kezet mosok naponta mondjuk 5-6 szor, attól függően merre megyek.
2020. márc. 15. 01:16
 12/19 anonim ***** válasza:
49%
én is kiröhögném azokat a barátaimat, akik annyira képtelenek megtanulni kezet mosni, hogy inkább trendi kézfertőtlenítőt vesznek... komolyan nevelni kell felnőtt embereket, hogy otthon először kezet mosunk, ha meg kimozdulunk nem nyaljuk körbe a metróban az összes kapaszkodót?
2020. márc. 15. 13:38
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kiröhögni őket mert helyesen járnak el.

A 20 másodperces kézmosás teljesen alap szappannal. Annál nincs jobb.

Viszont kültéren, tömegközlekedésen akaratlanul is megfogsz dolgokat és akaratlanul is megfogod az arcodat (ez belénk van kódolva)

Ezért nem árt gyakran 70% ethanollal fertőtleníteni "terepen". Főleg ha leveszed a maszkodat, vagy visszateszed. A védőszemüveget stb.

2020. márc. 15. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Cserélj barátokat! :)
2020. márc. 15. 20:25
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Helyedben én röhögtem volna ki őket. XD Barmok.
2020. márc. 15. 22:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed alapján azt hittem, hogy 17 év körüliek a barátaid. Mi pont most mondtunk le egy össznépi találkát, hogy még az esélyt se adjuk meg annak, hogy lefertőzzük egymást, vagy egymás családját. 30 körül már sok az idős rokon, ezer meg egy felé dolgozunk, Budapesten is. Van köztünk krónikus beteg is, ő fiatalon is a magasabb kockázati csoportba tartozik. Érdemes komolyan venni, a mémek, meg a flegmázás ideje lejárt. Pont az ilyen hülyék miatt terjed a vírus...
2020. márc. 16. 04:33
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen most már én sem beszélek velük, elküldtem őket a p.be . Ha ezek miatt nem a barátaim akkor eddig se voltak, csak amikor kellett a pénz akkor jöttek.
2020. márc. 16. 17:01
 18/19 anonim ***** válasza:
49%
Ha veszel dobd le előttük melyik hajol le érte. Az a Budapest.. , akár van akváriuma, akár nincs. És te nevethetsz rajtuk. Köcsög kenguruk. Az ilyenek miatt terjed a járvány.
2020. márc. 16. 17:15
 19/19 anonim ***** válasza:

" mit tegyek? "

Fókuszálj a tanulásra. A felnőtteg dolgaiba meg ne üsd az orrod.

Ha meg 30 körüli vagy, akkor még roszabb.

Egy 30 év jörüli, már tudja, ki a barát, ki a haver.

Amelyik kiröhög,az kb ovodás szinten van.

De ez a " mit tegyek " szófordulat ékes bizonyítéka, hogy úgy vagy te harminc körüli, mint én a pápa.

2020. márc. 17. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!