Nem kockázatos ez, hogy az egyetem visszahívott Budapestre a járvány idején?
Szerda este kaptunk emailt hogy nincs tanítás és csütörtökön haza is mentünk.Most meg jön az üzenet hogy adjuk le a kulcsokat és jelentkezzünk ki a kollégiumból.
Szóval vissza kell mennem Pestre és rajtam kívül még egy csomó embernek,gondolom az egész koli hazament.A biztonságos vidékről vissza kell menni a fertőzött Pestre leadni egy kulcsot...Felülök a metróra,meg vissza és a végén még ott fogom elkapni..Lassan már lezárják a várost is
Senki se kérdezte.Szobatársaim is hazahúztak meg mindenki
A személyzet be tud menni a szobába kulcs nélkül is
Biztos, hogy ezért nem bumliznék el.
Jöjjenek érte, ha kell, max futárral elvitetném.
Írd meg hogy nem tudsz felmenni mert lebetegedtél. Meglátod ráírják hogy maradj otthon 😃
Futárral/ csomagban add fel a kulcsot.
Pesten már nem szállnék tömegközlekedésre FFP3 maszk és védőszemüveg nélkül. Köztünk járnak tucatjával a lappangó esetek.
Vidék se védett, de Budapest különösen nagy góc lehet.
Ha annyira félsz, gyere fel autóval Pestre. Valaki csak fel tud hozni, apu, anyu, rokon. Így tudsz megfelelő távolságot tartani az emberektől. A nyugalmad megér pár ezer forint többlet útiköltséget.
Egyébként nem kellene ennyire félned...
De azért örülök, hogy komolyan veszed a járvány veszélyt. Sokan csak legyintenek, és nem vigyáznak magukra.
Ezt most úgy írod, mintha nem a rettegett, fertőzött, gonosz Pestről mentél volna te is haza 3napja... 😂
Nyugi, már rég széthordtátok a vírust!
"A személyzet be tud menni a szobába kulcs nélkül is"
- akkor próbáljátok telefonon megbeszélni, hogy nem lenne praktikus most EZÉRT odautazni, ha ki tudják nyitni, akkor valóban nem olyan fontos.
"A kulcsokat le kellett volna adni."
Ha én odamegyek szerdán/csütörtökön/pénteken a portára, hogy tessék, itt a kulcsom meg a mágneskártyám, a portás nem vette volna át és még le is b*szott volna, hogy mit magánakciózok itt, senki nem mondta, hogy adjak le bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!