Lehet, hogy a nőgyogyász megsértete a szűzhártyám?
*11
Hogy érted?
12
Nem,csak megkérdeztem mert érdekel ,hogy miért véreztem utána,ennyi az egész.
Nem hiszem el, hogy rosszindulatú funkcionális analfabéták jar(hat)nak fel egy olyan oldalra, ahol szoveget kell (tudni!) értelmezni, és érdemben válaszolni rá.... 😱
Én nem tudok erre, kedves kérdező válaszolni, de sajnos én is valószínűbek tartom, főleg ha kellemetlen volt a vizsgálat. Esetleg újra elmenni és megnézetni egy másik orvosnál?!
"Esetleg újra elmenni és megnézetni egy másik orvosnál?!"
Másik orvos SEM tudja megállapítani, mert elöször is a szüzhártya nem zárt alapesetben sem, másodszor igen változatos alakja, mérete van (szüzek esetében is elörfordul, hogy gyakorlatilag nincs ott semmi, mert !úgy nött!), harmadszor, ha netán a vizsgálat során sérült volva, akkor az csak minimális változást okozhat a kinézetében.
miért mentél nőgyógyászhoz???? ez is fontos mert szüzeket nem tesznek csak be az orvosi székbe! általában ultrahangos vizsgálat van! szóval ha csak nem valami komoly probléma van ott lent (ami miatt a vérzés is keletkezik) akkor nem néz beléd kacsával!
de ha beléd néz kacsával akkor igen akkor mindenképp átszakítja... a szűzhártya egyből a vagina nyílásán helyezkedik el
de ha pl már ujjaztad magad vagy használtál már dildot stb akkor már rég felszakítottad saját magadnak... :S ezért nem ajánlatos szüzeknek ezeket csinálni hanem csak a csiklót izgatni...
Tejesen értitetlen vagyok alul nem csináltam semmi olyat amit írtál,még tapont se használok.
A nőgyogyász igazábol ultrahangot csinált plusz az ujával felnyult kicsit ennyi.
Ovatos volt nagyon meg se éreztem a vizsgálatot ezért nem értetem miért voltam csurom vér mire haza értem.
Én ara gondltam hírtelen ,hogy megjött,de mivel még szűz vagyok az is lehet ,hogy megsértett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!