Mit csináljak ha elviselhetetlen bőr problémám van?
Voltam már vagy 5 - nel, 2 litert iszok, régebben tenyleg volt hogy kevesebbet, de sokan mások se isznak többet, meg én régebben is keveset ittam, és ez valami lepra xd nem tudom mi ez, nekem két éve pl. a szememnél semmi baj nem volt, aztán ilyen piros foltok jelentek meg, meg kis nem tudom mik, elkezdett viszketni, kiszaradt teljesen, most van egy jó kis karika a szememnél ami csak azért nem feltűnő (pedig annyira kívan száradva, hogy megkeseríti az életemet) mert alatta már szethegesedett, kiszaradt a bőrom ugyanúgy, csak ott meg hagyján, a szememnél viszont elviselhetetlen szar. Főleg amikor már a szemhelyam is viszket.
Elfogadtam hogy nem lesz párom emiatt a szar miatt, azt nem hogy nem tudok normálisan létezni, hogy a szememet is alig tudom kinyitni sokszor azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!