Köhögés,2 honapja tart?! Részletek.
Nekem is kiskorom óta ilyen.
Az évek során fokozatosan nagyon enyhén romlik.
Voltam vele néhány orvosnál, konkrétabbat nem mondtak, de amit mégis + utánaolvasás alapján (Házipatika.com és webbeteg, nem blikk és társai) reflux miatt van plusz lehet, hogy az orrmelléküregeim, egyebeim nem teljesen tökéletesek anatómiailag.
A reflux irritálja a nyálkahártyát, ha az anatómiai eltérések miatt máshogy áramlik a levegő, az már okozhat gyulladást.
Én tartok az orvosoktól, mert fogalmuk sincs, mi okozza teljesen pontosan és mindenért rögtön a gyulladáscsökkentő szteroidhoz nyúlnak.
Azért bátorítalak, hogy vizsgáltasd ki, ha van lelkierőd!
Bár ki tudja, a kezelés a veszélyesebb vagy maga ez a betegség?
Nem mindenkinél okoz ilyet a reflux, de van, akinél tüdőgyulladást is okoz.
Lehet, hogy Nálad is van valami, amiért krónikussá váló köhögésre, orrmelléküreg-gyulladásra fogékonyabb vagy és most katalizálódott.
Most hogy ezt olvasom ez megnyugtat mert énis 2 hónapja köhögök kb... Reggel néha rosszabb és voltam már orvosoknál mindegyik a hidegre fogja meg a szárazlevegőre.. Egyéb más tünetem nincs
De minden nap érzem hogy a hurut vissza,, termelődik,, .
De mégis mikor fog elmulni?
Ha valakinek elmúlt jelezze létszi *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!