Az lsd és ayahuasca pszihedelikus szerek?
Ez egy bődületes butaság!
Elszívhatsz 10g füvet - akkor se tud olyat mint az LSD.
Beszedhetsz 10 bélyeget - akkor se üt ki úgy mint a DMT.
Olyan mintha biciklivel - akarnál leelőzni egy BMW-t.
(Soha nem fog sikerülni, mert lehetetlen..)
Majd ha egyszer kipróbálod őket - rájössz te is 😃
#12 Nem pontosan így értettem. Én úgy tudtam a fű kicsivel kevesebbet tudhat mint pl a légyölő ez pedig kicsivel kevesebbet tudhat mint az lsd. Az lsd is talán csak kicsivel tudhat kevesebbet mint a dmt?! De ezt mint írtam, hogy én ilyet halottam emberektől. Lehet több a különbség ezek között!
Úgy tudom az légyölő galóca és az lsd között talán a meszkalin kaktusz és az lsa van. Bár lsa-ból elvileg nagyon sok kell ha halucinálni is akarsz!
# 13
A bmw is csak kicsivel tud gyorsabban menni mint egy bicikli :)
Végül is minden csupán viszonyítás kérdése :D
Figyu ha egy repcsivel repülsz az égen, és lenézel az útra ahol megy egy biciklis + egy bmws akkor nem tűnik nagynak a különbség :)
"És nagyobb a különbség mint ahogy én gondolom?"
Az tuti biztos :D
Hat 10 belyeg szerintem elegge kiutne, ha minoseg :D
Amugy meg nem ugy kene hozzaallni, hogy x "kevesebbet tud", mint y.
Attol meg, hogy a fu pszichedelikus/hallucinogen/pszichoaktiv szer, nem olyan, mint az LSD, psilocybin, vagy a DMT.
Teljesen megvaltozik a felfogasa az embernek, mivel CSAK olyan dolgokat tapasztal, amiket meg soha. Olyan receptorok kommunikalnak egymassal, amelyek meg soha.
Ha azert irtad ki a kerdest, mert szeretned megnyugtatni magad, hogyha elszivtal egy jointot, akkor az LSD nem lehet olyan nagy szam, akkor az hatalmas tevedes. Erdemes nagyon felkeszulni az elso acid tripre, ha tervben van, mert teljesen megujulsz tole. Legyen trip sitter, es legyen valaki, aki felkeszit az utazasra. Lattam mar embert falnak futni papirtol, lattam embert bad tripbe szorulni hetekig, lattam embert foldon a sarokba osszekuporodva, remegve, stb, mivel nem adtak meg a tiszteletet. Ezek az eros pszichedelikus szerek nem gyerekjatekok. Esszel hasznalva csodalatos, ha pedig nem adod meg a tiszteletet, akkor pokol.
# 17
Persze én is ezt mondom neki - de így nem lehet ezt elmagyarázni.
Ezek nem egy súlycsoportban játszanak :)
Majd rájön ha kipróbálja.. úgyse lehet elmondani, leírni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!