Advil ultra forte és flector rapid dolo váltva?
Figyelt kérdés
Pénteken tudok cdak fogorvoshoz menni de feldagadt az arcom es fogam miatt es fáj is. Telefonon egyeztettem a dokival.. Jegeljem es csillapitsam a fajdalmat. Ill. Szivogassam a fogam. 5-6 orat nem birok ki egy fájdalomcsillapitoval es gondoltam mivel nem hatoanyagtartalmu minden 3. Órába madikat vennék be amig szükséges.
Ill. Van vkinek jo tanácsa hogy addig mivel vihetném lejjebb a duzzanatot?
(kérlek titeket ne az azonnal menj fogorvoshoz tanácsot adjátok mert az most kivitelezhetetlen egyébként tudim hogy ez nem játék. Nem saját szórakozásombol nem tudok menni :( )
Nagyon szépen köszönöm előre is a hasznos válaszokat
2020. márc. 4. 15:16
1/3 A kérdező kommentje:
(Elnézést a helytelen írásért. Nem nekem valók ezek az okostelefonok :))
2020. márc. 4. 15:35
2/3 anonim válasza:
Mind a kettő gyógyszer jó, mert gyulladás csökkentő is van benne! A Flector hatásosabb,erősebb mint a nurofen. Lehet őket váltva, nekem is volt, hogy így javasolták. De azért legyen a kettő között 6-7 óra eltérés. Jobb lenne, ha a háziorvossal iratnál rá antibiotikumot! Az levinné a dagadást is. Például: Aktil duo, Augmentin, Dalacin stb.
3/3 A kérdező kommentje:
2-3 órát bírok ki maximum
2020. márc. 4. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!