Mi a véleményetek a, , nurofen rapid forte bevont tabletáról"?
Mert nekem használ de mondta az egyik osztálytársam hogy az ,,algoflex-m" jobb szerintetek?
Menstruácios görcsökre
12 éves vagyok
Az Algoflex m menstruációs fájdalmakra van kifejlesztve (ettől még nem biztos, hogy jobb, mint a másik, de a hatóanyagoknak te is könnyen utánanézhetsz).
Eszerint 2 tablettát kell egyszerre bevenned, az egyik 400 mg ibuprofén, a másik 80 mg drotaverin.
A Nurofen rapid forte 4oo mg ibuprofént tartalmaz:
Tehát ebben az esetben kimarad a drotaverin hatóanyag, amit viszont sosem próbáltam, az ibuprofén az egyik legtöbbet használt fájdalomcsillapító. Szóval azt javaslom hasonlítsd össze az árakat, a Nurofen 12 tablettát tartalmaz, a másik, mivel kombinált 2-szer 6 tablettát. És jó lenne kideríteni, hogy rád van-e valami hatása a drotaverinnek, mert akkor az Algoflex-m mellett döntenék, ha nem hat, akkor a nurofen mellett. Ez teljesen egyénfüggő egyébként, tehát mindegy, hogy a barátnődnek mi a jobb, mindenkinek más a szervezete és mindenkinek más hatóanyag válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!