Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Algoflex Forte-t szedek rá...

Algoflex Forte-t szedek rá van írva, hogy ha sokat szedünk belőlek fokozhatja a szívroham gyakoriságát. Mennyi számít soknak?

Figyelt kérdés
Két napja szedem még.. két nap alatt 5-öt ettem.. tegnap 3 ma 2 szemet. Rá van írva hogy a napi adag 3 szem. Ha ezt nem lépem túl akkor is fokozza a kialakulást? Valaki esetleg tudja?
2014. ápr. 29. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt vedd alapul,hogy minden "gyógyszer" méreg. Tehát biztos,hogy jobban kivagy téve a szívinfarktus veszélyének,ha napi egyet veszel be,mintha egyet se.

Napi 3 szem az előirányzott....de gondolom nem hónapokig akarod szedni naponta hármasával...tehát szerintem nem ebbe fogsz belehalni.

2014. ápr. 29. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Hónapokig nem.. de 5 napig muszáj lesz..
2014. ápr. 30. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Az orvos írta neked elő az 5 napig, napi hármat, vagy magad találtad így ki? Ha az orvos, akkor semmi bajod nem lesz.
2014. ápr. 30. 22:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnál augmentin dou-t írt ki lehet gyulladást csökkenti de már 3 órája bevettme és még mindig van fájdalmam.. :/
2014. ápr. 30. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!