Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Kialakult az...

Mit csináljak? Kialakult az utóbbi 2 évben egy púp a hátamon.36 vagyok.

Figyelt kérdés
2014- ben zsibbadf a hüvejk , mutató, középső ujjam, fájt a nyakam. Reumatológiara jártam, csak kiröhögtek, szart se ért. Scloriosis-t allapitottak meg. Elküldtek egy nevetséges gyógytornára. Járok edzésre de már azt se nagyon bírom. A mögöttem levő sokszor kiszúr már hogy nézek ki. Fizikai munkát végzek, de az se megy már 6 órát alig bírok. Ezen tudnak segíteni, vagy ahogy itthon szokás az egészsegügyben, csak a halál segit mindenkin? Pénzem lenne, de tudom erre ilyen idős korban már nincs megoldás...
2020. márc. 1. 17:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Budapest 2.ker. .. hát a gyógytorna nem hiszem hogy visszahozza a normális állapotot... amj 16 éves korom óta romlik..
2020. márc. 2. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!