Mit csináljak? Kialakult az utóbbi 2 évben egy púp a hátamon.36 vagyok.
Figyelt kérdés
2014- ben zsibbadf a hüvejk , mutató, középső ujjam, fájt a nyakam. Reumatológiara jártam, csak kiröhögtek, szart se ért. Scloriosis-t allapitottak meg. Elküldtek egy nevetséges gyógytornára. Járok edzésre de már azt se nagyon bírom. A mögöttem levő sokszor kiszúr már hogy nézek ki. Fizikai munkát végzek, de az se megy már 6 órát alig bírok. Ezen tudnak segíteni, vagy ahogy itthon szokás az egészsegügyben, csak a halál segit mindenkin? Pénzem lenne, de tudom erre ilyen idős korban már nincs megoldás...2020. márc. 1. 17:00
1/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy annyira szar a magyar egeszségügy, hogy jobban tennék ha atállnának a hitegetés helyett a ciankapszula osztogatásra a korházak. Apámat is most szenvedtették ki és meghalt.
2020. márc. 1. 17:04
2/11 anonim válasza:
A gyógytorna nem nevetséges. Nagyon hasznos. Ha hozzáértés nélkül edzel, azzal sokat árthatsz. Valószínűleg ezért rosszabbodott. És erről nem az egészségügy tehet. Felnőtt ember vagy. Menj el gyógytornához. Tanuld meg a tornád. Edzéshez fogadj edzőt és mondd el neki a problémád.
3/11 A kérdező kommentje:
Mi a fenének menjek egy olyan gyógytornára ahol egy nyéllel tíz-tizenöt hetven feletti öregasszonnyal együtt olyan mozdulatokat csinalunk mintha felmosnánk és főzeléket kavarnánk, vagy épp gereblyéznénk? 😂 Azt otthon is lehet és utazni se kell hozzá! Nevetséges az egész!
2020. márc. 1. 18:11
4/11 A kérdező kommentje:
Nyilván nem az aerobik edzés hanem a munka miatt lett rosszabb...
2020. márc. 1. 18:12
5/11 anonim válasza:
Akkor menj másik gyógytornászhoz. Az ugrálós mozgások egyáltalan nem jók. Járj még úszni. Háton. És konditerembe a hátadat megerősíteni. De csakis hozzáértő edzővel. Egyébként a botos feladatok nagyon is jók.
6/11 A kérdező kommentje:
Aerobik... inkább kondi vagy mi vagy van mikor alakformálónak írják. Nem ugrálunk. Erősítünk inkább.
2020. márc. 1. 18:20
7/11 A kérdező kommentje:
És mit segítba gyógytorna? Nyilván semmit...
2020. márc. 1. 18:21
8/11 anonim válasza:
nyilván nem tudom hogy vagy púpos, de én mióta ezeket a gyakorlatokat csinálom kevésbé vagyok az
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez nagyon jó! Mondjuk nekem a nyakrész nem, csak a nyakam fájt, de az elmúlt. Viszont ismerősnem átküldtem akinek pont ez a baja. Nekem a derék és a hát felső 1/3 ada között van egy púp a bsl oldalon. A gerincem fordított s alakú a röntgen, balról jobbra csavarodik ( balkezes vagyok) és a púp az alsó része az S - nek.Zsibbadni szokott a bal lában meg a karom is, ha többet dolgozok.
2020. márc. 2. 11:40
10/11 anonim válasza:
igen azért ez komplexebb, szerintem is járj úszni meg gyógytornára csak hát igen keress fiatalabbat gondolom az hogy zsibbad valami ideg becsípődik ilyesmi.
nagyon mást nem lehet tenni nekem pl a konditól lett gerincfájdalmam szoval ott meg vigyázz meg ne erőltesd
ha pest vagy szfehérvár fele vagy megkérdezhetem ismerősöm tude gyógytornászt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!