Mit tennétek? Koronavírus
Munkahelyemen az egyik kollègám külföldön járt kiküldetésben pár napot (Németo-Svàjc-Franciaországot is megjárta nagyjából). Egy szobában ülök vele. Van egy mitrális prolapsus nevű jóindulatú szívzűröm,aminèl inkàbb stressz esetén van magas pulzusom,illetve véres dolgoknál antibiotikumot kell kapnom,plusz "visszafolyás" van a szivbillentyűimen,minimális egyébként,idén ellenőriztèk újra. Egyébként mindennapokban nincs bajom.
Nem szeretném elkapni tőle a betegséget,mert láz esetén 120-as pulzust is tudok produkálni és lázas típus vagyok felnőttként is.Szedek vitamint
Nem értem miért nem teszik home office-ba 2 hétre (van a cégnél,megtehetnék),most arra várnak hátha vki elkapja? Nem én szeretnék home office-ba menni helyette,mert neki kérne.Lehet nekem meg se adnák,de itt neki kéne,mert ő ferzőzhet
De az osztályunkon 80% röhög a koronavíruson. Nem azt mondom,hogy pánikolni kell,de necces területről érkezőnél miért nem lehet home office? Multiról van szó.
Mivel érvelnétek a főnöknek?
Ha ennyi hülye emberrel vagy körülvéve, sőt, itt is csak idióták válaszolnak, inkább vegyél ki két hét szabadságot! Jobb félni, mint megijedni! A veszély valós. A vírust utazó emberek viszik egyik országból a másikba. És a legyengült emberek között szedik az áldozataikat. Én minden határt lezárnék egy időre. Nem tudom miért nem tetszik ezt meg. Ennyire fontos az üzlet, meg a pénz? Úgy látszik...
Nem raktam ki a válaszomat nyilvánosan, bocsi. Ahogy azok se mernek Neked nyilvánosan válaszolni, akik hasonló véleményen vannak. Nem kell, hogy a sok hülye lepontozzon. Én viszont jól lepontoztam őket!
Szóval próbáld meg távol tartani magad a gyanús kollégától, mindegy, milyen módon! Ha másképp nem megy, kérj Te külön szobát, vagy vegyél ki szabit!
Csak szólok, hogy az influenza szezon utolsó pár hetében vagyunk, az fertőzőbb és nagyobb esélyed van elkapni, és belehalni is nagyobb esélyed van.
Beoltattaf magad novemberben?
"17/17 ha hallgattál volna bölcs maradtál volna."
Te pedig, ha nem tetted volna fel ezt a kérdést, nem égnél annyit a tudatosságoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!