Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tennétek? Koronavírus

Mit tennétek? Koronavírus

Figyelt kérdés

Munkahelyemen az egyik kollègám külföldön járt kiküldetésben pár napot (Németo-Svàjc-Franciaországot is megjárta nagyjából). Egy szobában ülök vele. Van egy mitrális prolapsus nevű jóindulatú szívzűröm,aminèl inkàbb stressz esetén van magas pulzusom,illetve véres dolgoknál antibiotikumot kell kapnom,plusz "visszafolyás" van a szivbillentyűimen,minimális egyébként,idén ellenőriztèk újra. Egyébként mindennapokban nincs bajom.

Nem szeretném elkapni tőle a betegséget,mert láz esetén 120-as pulzust is tudok produkálni és lázas típus vagyok felnőttként is.Szedek vitamint

Nem értem miért nem teszik home office-ba 2 hétre (van a cégnél,megtehetnék),most arra várnak hátha vki elkapja? Nem én szeretnék home office-ba menni helyette,mert neki kérne.Lehet nekem meg se adnák,de itt neki kéne,mert ő ferzőzhet

De az osztályunkon 80% röhög a koronavíruson. Nem azt mondom,hogy pánikolni kell,de necces területről érkezőnél miért nem lehet home office? Multiról van szó.

Mivel érvelnétek a főnöknek?

2020. márc. 1. 09:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Még egy ilyen hisztérikát...
2020. márc. 1. 10:14
 12/23 anonim ***** válasza:
29%

Ha ennyi hülye emberrel vagy körülvéve, sőt, itt is csak idióták válaszolnak, inkább vegyél ki két hét szabadságot! Jobb félni, mint megijedni! A veszély valós. A vírust utazó emberek viszik egyik országból a másikba. És a legyengült emberek között szedik az áldozataikat. Én minden határt lezárnék egy időre. Nem tudom miért nem tetszik ezt meg. Ennyire fontos az üzlet, meg a pénz? Úgy látszik...

Nem raktam ki a válaszomat nyilvánosan, bocsi. Ahogy azok se mernek Neked nyilvánosan válaszolni, akik hasonló véleményen vannak. Nem kell, hogy a sok hülye lepontozzon. Én viszont jól lepontoztam őket!

Szóval próbáld meg távol tartani magad a gyanús kollégától, mindegy, milyen módon! Ha másképp nem megy, kérj Te külön szobát, vagy vegyél ki szabit!

2020. márc. 1. 10:15
 13/23 anonim ***** válasza:
58%
Ez az utolsó, add csak a pánikolós alá a lovat. Az ilyen bolondoknak mindenki gyanús..
2020. márc. 1. 10:17
 14/23 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk már akkor hazaküldik az embert, ha sokat köhög, de amúgy jól van. Úgyhogy ez nem fordulhat elő.
2020. márc. 1. 10:27
 15/23 A kérdező kommentje:
11/13 végre egy értelmes komment. Egyébként megnyugtatásul nem vagyok bolond, nem hordok szkafandert és gázálarcot, de úgy gondolom az aggodalmam jogos,mivel most már boldog-boldogtalan elkapja és ismeretlen a vírus senki nem ismeri pontosan.
2020. márc. 1. 10:27
 16/23 anonim ***** válasza:
Most bármikor meg lehet fázni. Kedves főnök, megfáztam, erre való tekintettel szeretném kérni az otthoni munkát, ha lehetséges.
2020. márc. 1. 10:28
 17/23 anonim ***** válasza:
61%
A többiektől nem félsz? Influenza járvány van. Jelenleg nagyobb az esékye, hogy azt kapod el!
2020. márc. 1. 11:04
 18/23 anonim ***** válasza:
67%

Csak szólok, hogy az influenza szezon utolsó pár hetében vagyunk, az fertőzőbb és nagyobb esélyed van elkapni, és belehalni is nagyobb esélyed van.

Beoltattaf magad novemberben?

2020. márc. 1. 11:23
 19/23 A kérdező kommentje:
21/21 igen
2020. márc. 1. 11:35
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

"17/17 ha hallgattál volna bölcs maradtál volna."

Te pedig, ha nem tetted volna fel ezt a kérdést, nem égnél annyit a tudatosságoddal.

2020. márc. 1. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!