Mit tennétek? Koronavírus
Munkahelyemen az egyik kollègám külföldön járt kiküldetésben pár napot (Németo-Svàjc-Franciaországot is megjárta nagyjából). Egy szobában ülök vele. Van egy mitrális prolapsus nevű jóindulatú szívzűröm,aminèl inkàbb stressz esetén van magas pulzusom,illetve véres dolgoknál antibiotikumot kell kapnom,plusz "visszafolyás" van a szivbillentyűimen,minimális egyébként,idén ellenőriztèk újra. Egyébként mindennapokban nincs bajom.
Nem szeretném elkapni tőle a betegséget,mert láz esetén 120-as pulzust is tudok produkálni és lázas típus vagyok felnőttként is.Szedek vitamint
Nem értem miért nem teszik home office-ba 2 hétre (van a cégnél,megtehetnék),most arra várnak hátha vki elkapja? Nem én szeretnék home office-ba menni helyette,mert neki kérne.Lehet nekem meg se adnák,de itt neki kéne,mert ő ferzőzhet
De az osztályunkon 80% röhög a koronavíruson. Nem azt mondom,hogy pánikolni kell,de necces területről érkezőnél miért nem lehet home office? Multiról van szó.
Mivel érvelnétek a főnöknek?
1/2, igen megyek, mégegyszer leírom: krónikus jóindulatú szívbajom van,kollégámmal 12 nm szobában ülök, aki 3 fertőzött országot ois végigjárt? másfél hete voltam beteg, még mindig nem vagyok toppon.
A szívzűröm miatt láznál nagyon magas a pulzusom,vérnyomásom,tudom,mert mérték már,mivel volt már olyan influenza járvány régen, amikor nem ment le a lázam és kijött az ügyelet és ő mondta,hogy nálam muszáj csillapítani a lázat,mert a szívemnek nagyon nem tesz jót,hogy óràkig 160/90,120-130-as pulzus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!