Mir csináljak ha valszeg tejmirogy gyulladásos van és a kutya se kezeli ki?
Figyelt kérdés
Nos a lényeg hogy nagyon úgy néz ki a bal mellemben gyukkadás van (nem a ciszta fáj benne) most voltam mell uhn és mindent leokéztak nődoki is minden jót kívánt, viszont én teljesen ki vagyok emiatt akadva,mert fáj a mellem és volt hogy azt hittem a szívem fájt szúrt közben meg a mellem. Annyira feszül fáj mint aki akarna pukkadni van még tej is benne.
Komolyan mindjárt neki állok le fejni vagy mit tegyek vele hogy megkönnyebüljek?
2020. febr. 29. 14:03
1/3 anonim válasza:
Tereld el róla a figyelmed. Mondjuk tanulj nyelvtant...
2/3 A kérdező kommentje:
Édesem, gyorsan pötyögtem ezzel a szarral és mivel a billentyűzet mindenféle helyettesítést írt be helyettem ezért egy ilyen értelmezhetetlen szr lett belőle.
2020. febr. 29. 14:21
3/3 anonim válasza:
Minél gyakrabban legyen kiürítve a melled, legyen borogatás, és lehet óvatosan masszírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!