Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mir csináljak ha valszeg...

Mir csináljak ha valszeg tejmirogy gyulladásos van és a kutya se kezeli ki?

Figyelt kérdés

Nos a lényeg hogy nagyon úgy néz ki a bal mellemben gyukkadás van (nem a ciszta fáj benne) most voltam mell uhn és mindent leokéztak nődoki is minden jót kívánt, viszont én teljesen ki vagyok emiatt akadva,mert fáj a mellem és volt hogy azt hittem a szívem fájt szúrt közben meg a mellem. Annyira feszül fáj mint aki akarna pukkadni van még tej is benne.

Komolyan mindjárt neki állok le fejni vagy mit tegyek vele hogy megkönnyebüljek?

2020. febr. 29. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tereld el róla a figyelmed. Mondjuk tanulj nyelvtant...
2020. febr. 29. 14:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Édesem, gyorsan pötyögtem ezzel a szarral és mivel a billentyűzet mindenféle helyettesítést írt be helyettem ezért egy ilyen értelmezhetetlen szr lett belőle.
2020. febr. 29. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Minél gyakrabban legyen kiürítve a melled, legyen borogatás, és lehet óvatosan masszírozni.

[link]

2020. febr. 29. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!