Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha eszek edzés előtt pár...

Ha eszek edzés előtt pár órával fehérjét az összefüggést a szarul léteimmel?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Már többször írtam ide azzal kapcsolatban hogy vannak napok mikor az intenzív félórás edzésem után kerülget a rosszullét.

Tipikus eset a mai is hogy az állóképesség gyakorlatok(guggolás)okoznak erős rosszullétek ez edzés után nálam.Ennek kapcsán már mondtam korábban is hogy kiskoromban nekem szívbillentyű zavarom volt és gyenge állóképességem ami miatt abbahagytam az aerobikot is 7 évesen. Ez jut eszembe hogy esetleg a guggolás azért terhel meg engem ennyire (amúgy csak 14kgos a kézi súlyzó amivel guggolok) szóval nem értem. :/

A másik a jellemzően a fülem tövében meg hátul a koponyomnál egy ilyen rossz érzés az intenzívebb edzések után.

Bár azt is megfigyeltem ha nem iszom fehérjét az edzés reggelén akkor nincsenek általában a rosszullétek, még ha már aznap fogyasztok fehérjét edzés előtt pár órával is akkor nagyon szarul tudok ám lenni.

Tényleg ma is ez volt hogy 50 guggolás felvitte a pulzusom az atyauristenig, lealltam két percre (nem leültem hanem jarkaltam két percig) majd folytattam meg 40-el(megint lealltam két percig) utána meg 20-at meg le nyomtam.

Amúgy jobb napokon ugye egyben lenyomok 100-at ma megint xarul lettem. És azokon a napokon mikor szarul vagyok az edzés után úgy betudok almosodni mint az ítélet.

Egyébként mióta szedem a fehérjét vagyok ennyire szarul edzések után, meg nem szedtem proteint addig nem voltak jellemzőek ezek az edzés utáni haldoklasok..

Jut eszembe voltam ügyeleten és a keringésem az ekgm tökéletes volt.

Mondjuk azt írták a leletre hogy menjek el azért haziorvoshoz. Nem mentem meg el, betudtam jó eredménynek hogy az ügyeleten megvizsgált az orvos. Nem nagyon szeretek orvosokhoz jarogatni. Viszont az edzések utáni rosszullétek aggasztanak, máskor meg jobb napokon letudom a guggolást is egyben és nem leszek szarul és feltölt az edzés energiával, meg rossz napokon meg bealszom utána úgy lemerulok.

2020. febr. 26. 17:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Tényleg a feherje óta vagyok rosszul, viszont maga a fehérje ezen kívül számos pozitív hatást mutat szóval nem szívesen válnék meg tőle
2020. febr. 26. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy a fehérje okoza főleg hogy előtte iszod pár órával

Kivétel ha allergiás vagy így reagál a szervezeted valamelyik összetevőjére

Ha fehérje ivás nélkül is szarul vagy szerintem mindenféle képen keres fel egy orvost aki ért hozzá

2020. febr. 27. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fehérjétől vagy rosszul de nem akarsz megválni tőle keress más fajtát hátha az nem üt ki
2020. febr. 27. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a vicc több fehérjét probalgatok
2020. febr. 27. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!