Heves szívverés, majd kihagyott egyet a szívem?
Figyelt kérdés
Ma az iskolában hirtelen nagyon gyorsan kezdett verni a szívem az egyik órán, mikor siettem egy feladat megoldásával. Aztán kihagyott egyet a szívem, ami elég kellemetlen érzés volt, majd újra visszatért a heves szívveréshez, de valahogy mintha nehezen állt volna vissza a rendes ritmusa, kicsit össze-visszának tűnt még vagy 10 másodpercig utána.
Csak párszor volt ezelőtt ilyen velem, lehet szerintetek szívritmuszavar vagy valami más?
2020. febr. 24. 18:24
1/6 anonim válasza:
Igen, szívritmuszavar. Nekem is van, kórházban voltam miatta. A kardiológus szerint sokaknak van, de kevés ember érzi meg. Többnyire nem kóros a dolog, de érdemes egy kardiológust felkeresni miatta, ha gyakoribb.
2/6 anonim válasza:
Ez szívritmuszavar. De a ritmuszavar oka lehet szervi,de pszichés is. Amit leírtál az alapján nálad pszichés oka van. Nyugodj meg! Ebbe nem fogsz belehalni. Ha többször van ilyen,akkor nem árt egy kardiológiai vizsgálat.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor ha nem zavar, és nem jelent veszélyt az egészségemre, akkor nem muszáj orvoshoz menni vele ugye?
2020. febr. 24. 18:30
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt kisebb koromban, aztán elmúlt
5/6 A kérdező kommentje:
2-es: köszi a válaszod. Én is arra gondoltam, hogy valószínűleg pszichés lehet az oka. Igazából nem vagyok ideges miatta, csak kicsit megijedtem. De megnyugodtam, köszönöm :)
2020. febr. 24. 18:32
6/6 anonim válasza:
Ha nem túl gyakori és csak 1-2 percig tart, akkor nem fontos. De ha gyakoribb és/vagy hosszabb lesz, fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!