Mennyire megbízható az okos karkötő pulzusmérője?
Huawei band 3 pro okoskarkötőm van.
Általában 41-150 között van a pulzusom, 41 a legalacsonyabb alvás közben és 150 a legmagasabb sportolás közben ami gondolom, normális. Minden nap aerobicozok negyven percet, utána vagy táncolok, vagy zumbázok 20 percet, az változó.
Az okoskarkötő sűrűn van rajtam, most éjszaka, alvás közben 127-es pulzust mért, előtte tíz perccel 50 körül volt, utána 60 körül, és ez a hirtelen kilengés elég ijesztő... :D Nem nagyon volt még ilyen, maximum éber állapotban volt, hogy felugrott a pulzusom 70-ről 130-ra úgy, hogy felálltam, vagy hasonló, de az is ritkán.
Ennek az értéknek szerintetek mennyire lehet hinni? Nagyon furcsa, hogy nagyjából egy síkon van a pulzusom egész éjszaka, és ott meg hirtelen az egekbe ugrik, mintha gyorsan kocogtam volna.
24/L
Első válaszoló:
Ah, köszönöm. :) Igyekszem nem ráparázni, csak furcsa volt, mikor ránéztem a kijelzőre, és neten semmit sem találtam ilyesmiről. :c Remélem azért gyakran nem fordul elő a dolog ezután sem. :D
Második válaszoló:
Akkor inkább a 40-es pulzus miatt kellene aggódjak? Az gyakran van, mondjuk. Bár, nem érzem rossz hatását, de fura, mikor nap közben, vagy ébredés után hirtelen 47-re vagy 41-re esik le 90-ről mondjuk. Olyan furának hangzik. Azért nem bízom abban, hogy jól méri-e ez a kütyü a pulzusom. :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!