Futás közbeni erős zihálás?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam edzetlennek, bár a futásban kezdő vagyok, de ettől függetlenül szoktam tornázni, és túlsúlyos sem vagyok. Viszont nagyon erősen zihálok futás közben. Ez lehet amiatt, mert nagyon penészes a lakás?2020. febr. 22. 16:50
1/4 anonim válasza:
Nem biztos hogy a penesszel függ össze, viszont lehet köze hozza, mivel egészség károsító. De a zihálás oka lehet főként az, hogy kezdo vagy a futásban. Próbálj meg kevesebbet, vagy lassabban többet futni. Pl. Kocogva, 5-10percet, és utána egy kis séta majd újra. Vagy fuss 3-5 percet, majd pihenj, (séta) és újra.
3/4 anonim válasza:
A penésszel ne élj együtt, hosszútávon biztosan nem jó. Itt egy link, olvasd el amit a penész egészségre gyakorolt hatásáról ír. [link]
A penészt a lakásból el lehet tüntetni és el is kell. Szerintem a legjöbb megoldás erre az arimeo rejtett ablak szellőző. Ez akkor jó, ha nem beázás, csőtörés, alulról való vizesedés a penész oka, hanem a megfelelő szellőzés hiánya.Nézz utána a facebook-on. A gyártó cég honlapján magyarul olvsahatsz a termékről.
4/4 A kérdező kommentje:
Már párszor utánanéztem természetesen ezeknek a dolgoknak a penésszel kapcsolatban, de sajnos nálunk a megfelelő szigetelés hiánya és a vizes falak, a beázás okozzák, amiknek a megoldására sajnos jelenleg nekünk anyagi akadályaink vannak, jobb híján kénytelenek vagyunk vele együtt élni.
2020. febr. 23. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!