Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A legkisebb megereőltetésre...

A legkisebb megereőltetésre is zihálás, és erős szívdobogás jön elő. Miért?

Figyelt kérdés

Három napja még nyugalmi állapotban is érzem, hogy a szívem erősebben ver mint kellene, és mellkastáji fájdalmaim is vannak.

Ha azonban felállok, vagy akár csak átmegyek a másik szobába úgy reagál rá a szervezetem mintha maratont futottam volna. Iszonyatosan lihegek, és a szívem

úgy ver, hogy érzem a bordáim közt ahogy csapkod. Mindezt egy 1,5 perces séta után.

Elég nagy a para, mert így nem tudom intézni a dolgaimat, lakáson belül is nagyon nehezen közlekedem, nemhogy kimenjek...

Mitől lehet ez, és mit lehet vele csinálni?

(azt légyszi ne írjátok, hogy menjek orvoshoz, holnap megyek, de nagyon félek, addig is szivesen olvasnám ha van valakinek ilyen tapasztalata.

2016. márc. 6. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Ahhoz hogy holnap orvoshoz menj, meg is kell érni a reggelt, és el kell jutni az ajtóig.

Hívd ki az ügyeletes orvost!

2016. márc. 6. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Mennyi idős és milyen nemű vagy? Volt mostanában vírus vagy bakteriális fertőzésed? Volt ezelőtt bármilyen szívpanaszod?
2016. márc. 6. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:

26 éves férfi vagyok. Tüdőgyulladásom volt kb. két hete, elég komoly. Ezen kívül egy hete felszínes vénás trombózis a lábamban. (Mindkettőből meggyógyultam, néha még kicsit köhögök, de ennyi.)

Lehet összefüggés ezek között?

2016. márc. 6. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!