Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki rendelt màr modafinilt...

Gabidani0909 kérdése:

Valaki rendelt màr modafinilt a modapanda. Net ről? Szeretnék rendelni de nem tudom hogy biztonsàgos.

Figyelt kérdés

#modafinilt
2020. febr. 21. 10:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Most néztem,hogy a csomagpontot kivették,legalábbis én nem látom. :(
2021. aug. 23. 12:06
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Többiek?
2021. aug. 24. 13:23
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

8, 12, 14. stb. válaszoló vagyok.

Nekem mindig a GLS hozta (asszem, de mindenképp futárszolgálat). Emailben rendeltem tőlük 1x kb. 1 hónapja, és 5 munkanapon belül megkaptam a csomagot, minden rendben volt. Láttam, hogy újra elérhető a webshopos rendelés, így még nem rendeltem azóta, de szerintem megbízhatóak. A leállás előtt ~1,5 évig csak tőlük vásároltam, és sosem volt probléma. Amúgy pedig, utánvétes csomagokról beszélünk, szóval nincs benne túl nagy rizikó. Míg ők nem voltak elérhetőek, egy nagy külföldi webshopból rendeltem, és majdnem 2 hónapig írkáltam nekik, mire visszatérítették a pénzt, miután a 7-14 munkanapos szállításból semmi nem lett... Igaz, a visszatérítés után pont postázták, de nekem ez a kaland elég volt ahhoz, hogy maradjak a jól bevált modapandánál.

2021. aug. 30. 09:02
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Azóta valaki?
2021. okt. 1. 20:30
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Újra van csomagküldő.eu
2021. okt. 24. 19:49
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Rendelt valaki mostanában?Milyen a kiszállítás,milyenek most minőségre a termékek?
2021. nov. 21. 15:38
 27/28 anonim válasza:
63%

Én 2023-ból írok, hátha valakinek érdekes -

10 db-os Artvigilt rendeltem (armodafinil 150mg) a modapandán, most nyúltam életemben először stimulánshoz.

A tabletta megjött probléma nélkül, egy teljes tablettát vettem be reggel.

TLDR: nem sokat ér, többre megyek a Rinathiol Cold-al.

Bővebben: Az utóbbi időben nyomott vagyok és nem aludtam jól, és kellett volna egy löket a napra, úgyhogy a kb 2 hete rendelt adagból kipróbáltam egyet. A tabletta mellé ittam egy monstert és egy hellt is, illetve elrágtam egy 2mg-os nikotin rágót.

3 órával a bevétel után kicsit felment a pulzusom, olyan 80 körülre (a szokásos 55-60 helyett), illetve picit száradt a szám.

Éberebb vagy motiváltabb én egyáltalán nem lettem, talán egy kicsit izgága, ami gyorsan el is múlt.

Lehet, hogy pont a Rinathiol hatóanyaga volt a tablettákban, de vagy én vagyok valami elképesztően ellenálló a modafinil ellen (annak ellenére, hogy soha nem vettem be stimulánst), vagy kamu az egész.

Személy szerint én nem költök mégegyszer rá.

2023. júl. 17. 17:18
 28/28 anonim ***** válasza:
60%

27.

Na menjél már a hülyeségeddel :D

ápr. 24. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!