Gabidani0909 kérdése:
Valaki rendelt màr modafinilt a modapanda. Net ről? Szeretnék rendelni de nem tudom hogy biztonsàgos.
Figyelt kérdés
#modafinilt
2020. febr. 21. 10:49
11/28 anonim válasza:
Mikor és mit rendeltél utolsó?
12/28 anonim válasza:
10. válaszolónak, 4-es vagyok: emailt írtam nekik a honlapon található mail címre, és másnap vissza is jelezték ajánlatukat, igaz, néhány napba végül beletelt, mire a pénzt visszatérítették, aggódtam is, hogy csak blöff volt. Azóta is rendszeres vásárlójuk vagyok, és azon 1. esetet kivéve nem volt problémám.
13/28 anonim válasza:
Ti pontosan hogy adagoljátok és melyiket?
14/28 anonim válasza:
13. válaszolónak (4-es, ill. 12-es vagyok): amiket írni fogok, az teljesen szubjektív, de én ezeket tapasztaltam: a legjobb a Modalert. Nekem még talán a Waklertnél is jobban működik, bár az is elég erős. A Modvigil a legkevésbé hasznos a 4 szer közül. Általában a 4x10-es próbacsomagot rendelem, és az adott napi igényeimnek megfelelően választom ki, melyik legyen. Vizsgaidőszakban napi 100 mg (fél tabletta) megy kezdetben, aztán amikor már nem elég, 1 egész tabletta. Sajnos ilyenkor minden nap szedem, orvosira járok, és nagyon sokat ad a teljesítményhez, pláne amikor már a tartalékaid végén jársz. Szorgalmi időszakban jóval ritkábban szedem, kell is a szünet a tolerancia miatt. Ilyenkor általában hétvégén, vagy olyan napokon veszem be, amikor egész nap otthon tudok tanulni. Hosszabb szünet után 50 mg is elég. Érdemes ébredés után egyből bevenni, mert este alvási nehézségeket okozhat, bár ez engem mindig csak egy több hetes kihagyást követő 1. estén érint. A mindennapokban szerintem hülyeség bevenni, tényleg csak akkor használd, ha valamilyen szellemi munkában aznap extra teljesítményre van szükséged. Mégis csak gyógyszer (eredetileg narkolepsziásoknak), és mint olyan, vannak mellékhatásai, korábban erről az OGYÉI is adott ki figyelmeztetést.
15/28 anonim válasza:
Én is ÁOK-s vagyok :D Örülök hogy egy hajóban evezünk,köszönöm.
17/28 anonim válasza:
Viszont most ideiglenesen leállt a modapanda.Tud valaki valamit?
18/28 anonim válasza:
Hát ez elég szar hír így vizsgaidőszak előtt.. Én még a magyarmodafinil.net oldalról rendeltem 1x, amikor pár hónapja szintén bezárt ideiglenesen a Modapanda. Elég sketchynek tűnt, semmi megerősítő email nem jött, de aztán a rendelés után 3-4 munkanappal itt volt a cucc, és ugyanúgy jó volt. Azt hiszem, ideje beraktárazni... :D
19/28 anonim válasza:
Csak ott gls futár van,nemde?Annak kevésbé örülök hogy őszinte legyek..
20/28 anonim válasza:
a májusi leállás óta rendelt valaki a modapanda-ról? minden rendben volt?
illetve ti csomagpontra szoktátok kérni vagy futárral?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!