Mi történhet, ha allergiásan lesz egy macskám?
Nekem 4 keresztes allergiám van a teszt szerint a macskákra, ehhez képest 7 éves korom óta van macskánk, jelenleg 6 db. És soha semmi bajom nem volt tőlük, nem szedtem gyógyszert sem soha.
Valóban ki kellene próbálnod valahol, lehet neked se lenne semmi bajod.. de hogy hogyan? Nehéz, ha nincs ismerősöknél macs. Talán az utcán fogj meg egyet és szagolj bele jó nagyot... vagy nemtom XD
kutyán gondolkoztál már? :)
én is allergiás vagyok a macskákra, nekem segít a gyógyszer de azért ne gondold azt hogy teljesen tünetmentes maradsz... volt olyan nekem hogy tiszta kiütés lettem és egyéb finomságok..
Köszi a válaszokat, jöhetnek még vélemények! ^^
Első: igen, már próbáltam ilyesmit, de az utcánkban lévő macskák mind nyuszik, egyszerűen nem lehet őket megfogni...midig elszaladnak :D
Utolsó: igazság szerint rettenetesen félek a kutyáktól, plusz lakásba inkább cicát engednek a szüleim, mint kutyát :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!