Mitől ennyire beteges a feleségem?
Figyelt kérdés
34 évesek vagyunk én is és a feleségem is. Nekem a az évi 1-2 megfázáson kívül semmi bajom(minden rendbe,vérnyomás,látás...)A feleségem meg minden féle bajai vannak. Pl izületi kopás,(pedig nem sportolt nem végzett fizikai munkát,visszérproblémák, jelentősen romlott a látása,fogai, emésztési gondok(bélgyulladás), ciszta a méhén,több műtétje is volt.Minden éve kórházba van ilyen ,olyan bajokkal 1-1 hétre.2020. febr. 3. 11:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem lelki vívódások, megemésztetlen belső problémák okozzák a feleséged testi állapotát...
2/5 anonim válasza:
Egy része lehet stressztol, túlzott fizikai munkától, de akár örökletesek is lehetnek és spontának is fellephetnek. Szedjen jó fele multivitamint, plusz egyet csontra. És ami baromi fontos mellette az a jó étkezés. Lehetőleg ne végezzen nehez fizikai munkát, és ne idegeskedjen. Akar egy pszichológus is jó ötlet lehet. Fogproblema pl tipikusan higieniai probléma, de akar lehet orokletes is. Erre oda kell figyelni fokozottan.
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak unatkozik. Pont ez a baj, hogy nem sportol! Dolgozik?
Egyen-igyon rendesen, mozogjon, foglalja el magát valamivel, aztán nem lesz semmi baja.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem sportolt soha van kb 15 kg túlsúlya.Már nem is sportolhat mert a térdizületei el vannak kopva.
2020. febr. 3. 12:30
5/5 anonim válasza:
Mindenkinek más a genetikája. A betegségek alapja leginkább genetikai dolog és erre rakódnak az évek folyamán az életmód, stressz miatti problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!