Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az orvosoknak érdekében áll...

Az orvosoknak érdekében áll egyes gyógyszerek felírása?

Figyelt kérdés

A múltkor pl. enyhe pikkelysömörre felírta a szokásos kenőcsöt. Aztán megkérdezte, hogy szokott-e viszketni. Azt mondtam, hogy igen, néha (nyilván csak akkor, ha vannak külső tüneteim, amik a kenőcstől elmúlnak). Ez nekem kb. 2500 Ft-omba került, a tüneteim ugyanis egy hét alatt elmúltak, és a pluszban felírt kapszulákat egyszer sem kellett bevennem. Most ott porosodnak a polcon, ki sem bontottam a dobozt.

Amikor megfázom, akkor is rám sóznak 3-4 különböző gyógyszert, amik persze nem olcsók.

2010. júl. 22. 21:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nah utolsó: Mesélj, mi történt veled? Honnan veszed, hogy "megmérgeztek" az orvosok?
2010. júl. 22. 23:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Védő oltás.Azzal.És még akkor sem gyógyítottak meg,amikor lehetett volna,még kezdeti stádiumba!Tönkre tette az életem!:(
2010. júl. 23. 00:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Kifejtenéd bővebben? Tényleg érdekel. Milyne védőoltás? MIt rontottak el? Mi lett a következménye? Miért rossz most az életed?

Írhatsz privit is, ha nem szeretnéd itt kiteregetni.

2010. júl. 23. 00:04
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Persze megbántam, hogy még az árát sem kérdeztem meg annak a gyógyszernek, pedig a régebbi hasonló eseteknél már megfogadtam, hogy enélkül semmit sem váltok ki.

Az ezer mg-os nagyságrendű C-vitamin kúráról én is hallottam (Dr. Lenkei), eleinte elhittem az érveit, ha nem is vettem be annyit, de már eléggé szkeptikus vagyok (biztos meggyőzött a gyógyszerlobbi...).

2010. júl. 23. 09:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Az utolsó chat-től eltekintve mindenkinek a válaszát pozitívan értékeltem.
2010. júl. 23. 09:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Olvassátok el Dr.Lenkei Gábor:Cenzúrázott egészség c. könyvét abból sokat megtudtok erről a jó kis gyógyszeriparról.
2010. júl. 23. 21:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Előttem szólóhoz csatlakozom! Engem is elintéztek!!:(
2010. júl. 23. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!