Az orvosoknak érdekében áll egyes gyógyszerek felírása?
A múltkor pl. enyhe pikkelysömörre felírta a szokásos kenőcsöt. Aztán megkérdezte, hogy szokott-e viszketni. Azt mondtam, hogy igen, néha (nyilván csak akkor, ha vannak külső tüneteim, amik a kenőcstől elmúlnak). Ez nekem kb. 2500 Ft-omba került, a tüneteim ugyanis egy hét alatt elmúltak, és a pluszban felírt kapszulákat egyszer sem kellett bevennem. Most ott porosodnak a polcon, ki sem bontottam a dobozt.
Amikor megfázom, akkor is rám sóznak 3-4 különböző gyógyszert, amik persze nem olcsók.
Kifejtenéd bővebben? Tényleg érdekel. Milyne védőoltás? MIt rontottak el? Mi lett a következménye? Miért rossz most az életed?
Írhatsz privit is, ha nem szeretnéd itt kiteregetni.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Persze megbántam, hogy még az árát sem kérdeztem meg annak a gyógyszernek, pedig a régebbi hasonló eseteknél már megfogadtam, hogy enélkül semmit sem váltok ki.
Az ezer mg-os nagyságrendű C-vitamin kúráról én is hallottam (Dr. Lenkei), eleinte elhittem az érveit, ha nem is vettem be annyit, de már eléggé szkeptikus vagyok (biztos meggyőzött a gyógyszerlobbi...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!