Hány órakor egészséges este lefeküdni?
Figyelt kérdés
Ti hány órakor fekszetek le aludni este úgyhogy másnap dolgozni mentek?Hány órát alszotok egy nap?2020. jan. 28. 17:45
1/7 A kérdező kommentje:
Én este 9kor fekszek le és egy 8órát szoktam aludni
2020. jan. 28. 17:46
2/7 anonim válasza:
11 és 12 között fekszem le, és reggel 6-kor kelek.
3/7 Annamarianna válasza:
Mindenkeppen este 10 elott,mert a szevezet fontos meregtelenitesrket akkor kezdi el.
4/7 anonim válasza:
Amikor álmosak leszünk. Én is akkor fekszem, éppen ezért reggel meg nem bírok kikelni, mert a rohadt pacsirták miatt már 7 előtt kelni kell.
5/7 anonim válasza:
Ki tud 10 előtt lefeküdni aludni? :D Az illetőnek munkája nincs, vagy a szabadidejéről mondott le? :D
6/7 anonim válasza:
23.00-kor és van, hogy még 02-kor fent vagyok.Reggel 6.00-kor csörög az óra.Van, hogy altatót kell használnom, de van, hogy nagy nehezen elalszom éjjfél előtt, de felébredek 02.30-kor, 04-kor és ja, csörög az óra 06-kor. Volt olyan is, hogy úgy mentem dolgozni, hogy 3 napja egy percet se aludtam.
7/7 anonim válasza:
Szerintem attól függ mikor kelsz fel. Szerintem a 7-8 óra alvás pihentető és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!