Mitől fáj ilyen gyakran a lábam?
Eleinte csak a suliban éreztem, de akkor is csak enyhén, tűrhető módon. Aztán egy idő után már otthon is megjelent a fájdalom.
Annyi az egész, hogy a hátsó combi résztől nyilal lefelé egészen a vádliig és az az érdekes, hogy csak a bal lábamon jelentkezik a tünet. Most is itt ülök a suliba, de majd megőrülök. Lábammal már ilyen lábhajlító gyakorlatokat végzek, de sehogy sem találok olyan pózt, hogy ne fájjon, többiek már hülyének néznek. Ez mitől van?
Most már a derekamtól a talpamig nyilal a fájdalom és nem tudok aludni :(
És szintén csak a bal oldalon van fájdalom. Derekam is csak a bal oldalt nyilal.
Ortopédián kisgyerekkoromba voltam. Gerincferdülésem és lúdtalpam van. Kb 8 éve meg kellett volna műteni. Legalább is az orvos szerint, de féltem tőle akkor, utána meg elfelejtődött és mivel nem volt panaszom nem is érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!