Mit jelent, hogy gyakran hideg és fázik a kezem meg a lábam, illetve ha elkezdek fázni, v. hideg vízben mosok kezet, nagyon hamar belilul a körmöm?
Figyelt kérdés
probléma ez, vagy semmi komoly? minek lehet a jele?2010. okt. 18. 20:27
1/8 anonim válasza:
Meg nem mondom mi a betegség neve de ha nőknél van egy jelenség aminek a jele lehet. Illetve vérkeringési probléma. Nem csipcsup úgy, a háziorvosoddal utána tudtok járni. Ha van időd rá, menj el hozzá.
4/8 A kérdező kommentje:
nő vagyok igen, és dohányzom is, bár nem túl sokat és nem is régóta.
egyébként másban nem nyilvánul meg a dolog. én is a vérkeringés problémára gondoltam.
2010. okt. 18. 21:28
5/8 anonim válasza:
Háziorvosnál még nem voltál ezzel a problémáddal?
6/8 A kérdező kommentje:
nem, mert nem tűnik olyan nagy, komoly problémának, annyira nem zavaró,h. orvoshoz menjek vele. persze ez lehet h nem a helyes gondolatmenet.
2010. okt. 18. 22:17
7/8 anonim válasza:
Én mindig azt tartom,jobb idejében elkapni,legyen bármilyen baj/betegség is az..,semmint,hogy mikor már súlyos tünetei vannak akkor forduljak orvoshoz...
Bár lehet azért gondolkodom igy mert egy kis hipohonder beütéssel vagyok megáldva:D 30F
8/8 A kérdező kommentje:
hát most én is hipochondernek érzem magam a kommentek miatt :D
2010. okt. 18. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!